PREDUZECE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE.
 
 
 
 

 
 
 
 

Ponuda poslovne saradnje!

Preduzece "GRAM" Novi Beograd se izmedju ostalog bavi i povezivanjem firmi iz SCG i Republike Srpske sa firmama iz inostranstva, prvenstvano radi izvoza roba i usluga iz SCG i Republike Srpske u inostranstvo.
Mi imamo mrezu nasih saradnika - komercijalista u inostranstvu koji imaju mogucnost da rade na propagiranju Vase robe i usluge u tim zemljama i da nastoje da kupce dovedu u Vase preduzece.
Predmet saradnje nije samo da pomazemo prodaju vasu robu ili usluge, nego moze biti i da trazimo za Vas strateskog partnera da ulozi u Vasu firmu ili vas proizvod.
Radimo na tome da u svakoj drzavi u svetu imamo naseg saradnika ako ne naseg gradjanina onda njihovog gradjanina koji zna nas jezik radi lakseg sporazumevanja.
Ono sto od vas ocekujemo jeste da razmislite i da nam date poverenje da radimo za vas, da propagiramo vasu robu u inostranstvu i da pokusamo da zainteresujemo ino kupce za vasu robu, uslugu ili ako imate potrebu da se investira kod Vas u Vasu firmu.
Naravno da bi svaki posao bio pravi onda on mora da zadovolji obe strane, u ovom slucaju i nasu i vasu stranu.
Za posao koji mi radimo, mi ocekujemo i nadokandu a ona bi bila naplativa tek posto bi se realizovao posao.

Tek kada naplatite Vasu robu ili uslugu od ino kupca imate obavezu prema nama da nam platite nase usluge posredovanja u povezivanju sa ino kupcima.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje da bismo Vas ubacili u nasu ponudu nasim saradnicima i Vi treba da uradite sledece:

1. Da uradite profil firme, naziv, sediste, adresa, tel, fax, E-mail, godina osnivanja, broj zaposlenih, moze i struktura zaposlenih, vlasnistvo nad objektima, opis objekta, opis opreme, kapaciteti proizvodnje, iskoriscenost kapaciteta, oblik svojine, proizvodni program najbolje je sa slikama jer jedna slika govori vise nego hiljadu reci, reference posebno ako imate ino reference s tim sto ce to predstavljati na vas zahtev poslovnu tajnu. Ako imate ideju za neku proizvodnju opis kao i sredstva i investicije ili oprema koja vam za to fali.
Ako imate sopstveni web sajt prakticno nista Vam od ovoga ne treba a sta nas bude interesovalo jos mi cemo pitati, tako da bismo Vasu firmu sto bolje prezentovali kod ino kupca.

2. Da potpisete Ugovor o posredovanju sa nama gde bismo regulisali medjusobne odnose da nebi posle bilo nesporazuma.

Tek po ispunjenju ova dva uslova mi ponudu Vase firme dajemo nasim saradnicima - komercijalistima da traze kupce za Vasu robu ili uslugu ili imate potrebu za investitorom u inostranstvu.

Vremenom cemo uspeti da u celom svetu svi koji rade Vasu delatnost, da saznaju da Vasa firma postoji i sta sve mozete da uradite. Preko nasih saradnika u svetu cete saznati gde je Vase mesto gde ste jaki a gde ste slabi kao i sta Vam je konkurencija i kako mozete i gde da se takmicite sa njom.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje posaljite nam e-meil.

 
 
 
 

Copyright 2004 GRAM
11070 Novi Beograd
Bul. Arsenija Carnojevica 155/24
Srbija
Tel/fax: + 381 (0)11 21 44 115
Mob:
+ 381 (0)65 21 44 115, (0)63 309 264
E-mail: office@gram.rs
www.gram.rs
www.antifriz.co.rs
www.kombi-prevoz-transport-robe.rs